Veli Görüşleri

Anasayfa   Okulumuz   Veli Görüşleri

Görüş Bildir

Işıl Birol KOÇ

Ulu önder Atatürk’ün çağdaşlaşma projesinde olduğu gibi akıl ve bilimin öncülüğünde eğitim veren bir kurum olan Bahçeşehir Koleji’nin anaokulundan beri velisiyim.

Bahçeşehir Koleji’nde eğitim hayatına attıkları ilk adımlarından itibaren çocuklarımın çok dilli, çok yönlü, sportif ve özgüvenli birer Dünya Vatandaşı olarak yetiştirilmelerinden çok mutluyum.

Anaokulundan itibaren liseye kadar büyüme heyecanı ve telaşı ile çocuklarımla sürekli beraberken farkında olmadan her şey çok hızlı ve daha kontrollü geçiyor. Fakat aynı kontrol yetişkinliğe adım atılan Lise hayatında bir anda yok oluyor. İşte o zaman ebeveyn olarak sadece kaliteli bir akademik yapıda olmanın yeterli olmadığını anlıyoruz. Artık tamamen bağımsızlıklarını hisseden ve hissettiren çocuklarımızla gerektiğinde arada köprü olabilecek, çocuklarımızla aynı dili konuşabilen, gerektiğinde size yol gösterip güven veren etkin ve dinamik eğitimcilere ve fiziki ortama ihtiyaç duyuyoruz.

Uluslararası akademik vizyona ve imkanlara sahip olan Bahçeşehir Koleji’nde çocuklarımın emin ellerde, güvenli bir ortamda sağlam bir geleceğe hazırlandıklarını görmek ebeveynleri olarak onlar için en iyisini yaptığımızın mutluluğunu ve huzurunu veriyor.

&

Doç. Dr. Bülent YAĞMUR

Çok Sevgili Bahçeşehir Ailesi,

Bugün yöneticisi, öğretmeni öğrencisi, velisi ve çalışanları ile, birlik ve beraberlik içinde, yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bende Bahçeşehir ailesinin bir bireyi olarak yeni okulumuzda bu mutluluğu ve sevinci bu yılda geçmiş yıllarda olduğu gibi yaşadım.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, gençlerimiz, yeni eğitim yılında da  eğitim meşalesini en yükseklere taşıma görevini üstleneceklerdir. Yüreği okula başlamanın heyecanı ile çarpan, arkadaşlarına ve okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımıza ve böyle onurlu bir mesleği seçen değerli öğretmenlerimize ve yöneticilerimize 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başarılı ve hayırlı olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Başöğretmen Atatürk’ün; “Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır.” diye hitap ettiği değerli öğretmenlerimizin, velilerimizin ve ülkemizi güvenle geleceğe taşıyacak olan tüm öğrencilerimizin yeni ders yılını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Doç. Dr. Bülent YAĞMUR

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü